top of page

Bj [ Ö ] rkman | Vernissage #1-1 Bilder på canvas


Eventet på Facebook: https://www.facebook.com/events/2123290984410671/

1 september – 2 september

1 sep kl. 11:00 till 2 sep kl. 18:00

Café Göta

Norra Strömgatan 7

Det har blivit 2 utställningar i Irak av alla ställen. Bagdad och Sulaymaniyya men aldrig någon på hemmaplan. Med tiden har bilder jag tagit publicerats i dagstidningar, fotoböcker, fototidningar och på kurerade fotosajter. Det har blivit 1:a pris i Gallerix nationella fototävling. Bilder har också blivit utvalda i olika sammanhang för en tid i rampljuset på välkända internationella fotosajter. 1x.com och 500px.com för att nämna två. På den sistnämnda har två av bilderna här idag fått utmärkelsen ”Editors Choice”. Walkabout och Bowls made for riding. Uppmärksamhet är en rolig bonus, drivkraften har alltid varit bilderna i sig. För 15 år sedan började jag fotografera. Intresset väcktes av en lyckad bild i en grotta på Borneo 2003. Mina motiv har alltid varierat stort men med tiden har jag insett att det trots allt finns vissa röda trådar mellan mina bilder. Det känns oerhört roligt att för första gången kunna visa några spontant utvalda bilder här i Alingsås. Det är första gången dessa bilder visas i tavelform. Alla tavlor är Nr 1. Jag har en tanke att ha fler vernissage med bara ”ettor” i framtiden. Därav #1-1 i rubriken. Det första vernissaget med ettor. www.movingaim.com

Mvh Marcus Björkman

Featured Posts
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
bottom of page